הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
2 פחיות חלב קוקוס (400 מ"ל)
1/2 כוס מים
8 כפות משחת קארי ירוקה
1 ק"ג פילה סלמון חתוך לקוביות של שני ס"מ
2 כפיות סוכר חום
3 כפות רוטב דגים
כף מיץ ליים
מלח
1/2 כוס עלי בזיליקום קצוצים
5 עלי ליים
אופן ההכנה
הכנה:
מבשלים את חלב הקוקוס כחמש דקות, מוסיפים פנימה את משחת הקארי שהכנו ומנמיכים את האש. מבשלים כחמש דקות נוספות. מוסיפים את יתר המרכיבים ומבשלים כעשר דקות נוספות.
מגיש:
מקור: המטבח תאילנדי
שתף את המתכון