הוראות הכנה
מרכיבים
1 נתח סלמון במשקל 100 גרם
1 אצת נורי
מעט סויה
חופן עלי בייבי
1 פטרייה פרוסה דק
מעט בצל ירוק חתוך לרצועות
חופן נבטים
1 צנון פרוס דק
1 כף שמן בצל ירוק (ע"ע נושא "שמנים מתובלים" בפורום)
זילוף רוטב מיונז עם ווסאבי (ע"ע מתכון נפרד)
זילוף שמן בצל ירוק
מעט שמן לטיגון
אופן ההכנה
פורשים את האצה על משטח העבודה כאשר הצד המבריק כלפי מטה. מברישים את הצד המחוספס ברוטב סויה. מניחים את נתח הסלמון בקצה ומגלגלים תוך כדי הידוק לגליל. מניחים בצד כאשר התפר כלפי מטה. מערבבים בקערה את כל הירקות עם כף שמן בצל ירוק ומניחים במרכז צלחת ההגשה. מחממים את השמן במחבת ומטגנים ת האצה המגולגלת היטב מכל הכיוונים. מוציאים מהמחבת ופורסים לפרוסות שניתן להעמיד בצלחת (באלכסון וישר). מזליפים מעט רוטב מיונז עם ווסאבי מסביב לצלחת ומעט שמן בצל ירוק ומניחים את הסלמון מסביב לסלט שבמרכז.
מגישים מייד.
מגיש:
מקור: מבוסס באופן חופשי על מתכון של שף ג
שתף את המתכון