חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלמון עם כרישה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלמון עם כרישה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 פרוסות סלמון
6 גבעולי כרישה (פרסה) חתוכים במרכזם ולחתיכות באורך כ-3 ס"מ
2 כפות שמן זית
1 שן שום קצוצה
1/2 בצל חתוך לטבעות
1/3 כוס יין לבן
בזיליקום קצוץ גס
מיץ מלימון אחד
מלח
אופן ההכנה
במחבת גדולה, מטגנים את הבצל בשמן הזית.
כאשר הבצל מתחיל להשחים מוסיפים את השום ומטגנים עוד חצי דקה.
ברגע שהשום מתחיל להשחים, מוסיפים למחבת את הכרישה ומבשלים על אש קטנה במשך כ-5 דקות.
במחבת נפרדת מטגנים את הסלמון, מטגנים מעט משני הצדדים.
מוסיפים את היין, ממליחים מעט ומפוררים את הסלמון במזלג.
ממשיכים לבשל כ-7 דקות ומוציאים את הסלמון מהמחבת.
מעבירים את הסלמון למחבת עם הכרישה, בוחשים בעדינות שלא לפרק את הסלמון לגמרי.
מפזרים מעל בזיליקום קצוץ גס.
מגיש: giacommo
מקור: בשיתוף עם - אתר האוכל של ג`אקומו
שתף את המתכון