חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלמון עם שום ביין ושמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן להשתמש בסטייק סלמון או נתחי פילה של סלמון (בערך 200 ג"ר לחתיכה)
סלמון עם שום ביין ושמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן להשתמש בסטייק סלמון או נתחי פילה של סלמון (בערך 200 ג"ר לחתיכה)
הוראות הכנה
מרכיבים
- 6 נתחי סלמון
- מלח ופלפל לבן
- קמח לציפוי
- 120 ג"ר חמאה
- כפות שמן
- 20-30 שיני שום שלמות עם הקליפה
- כוס יין לבן יבש
- 1 מיכל שמנת מתוקה
אופן ההכנה
- מתבלים את נתחי הדג במלח ופלפל ומקמחים (מנערים מעודפי קמח).
- ממיסים במחבת 100 ג"ר חמאה ומוסיפים את השמן.
- מטגנים את הדגים 3-4 דקות מכל צד.
- מוציאים ושומרים בתנור חם.
- מוסיפים למחבת את שארית החמאה ואת שיני השום ומטגנים עד הזהבת השום.
- מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה עד להסמכת הרוטב לרוטב סמיך.
- מוסיפים את השמנת ומצמצמים את הנוזלים למחצית הכמות.
- בצלחת הגשה שופכים מעט מתערובת השמנת ומעל מניחים פרוסת דג.
- מוסיפים כמה שיני שום לצד הדג.
טעים והרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: שכנה
שתף את המתכון