הוראות הכנה
מרכיבים
2 עגבניות גדולות
1 פלפל אדום
1 פלפל צ`ילי ללא גרעינים - לאוהבי חריף למי שלא ניתן לוותר
מיץ מחצי לימון
1 כף שמן זית
פלפל שחור גרוס טרי
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
למשקיעים - ניתן לחלוט את העגבניות כחצי דקה במים חמים ולקלף ממש לא חייבים
חותכים את העגבניות לקוביות גסות ואת הפלפלים לרצועות.
שמים את כל החומרים בממחה או בפודפרוססור ומערבבים.
למרקם גס מפעילים בפולסים למרקם יותר עדין מפעילים ברצף למשך דקה לערך.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון