חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלסלת איטריות (קן נשרים)במילוי ירקות ורצועות עוף בנוסח תאילנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלסלת איטריות מטוגנת ממולאת בכל טוב וניתן להוסיף נתחי עוף מוקפצים
סלסלת איטריות (קן נשרים)במילוי ירקות ורצועות עוף בנוסח תאילנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלסלת איטריות מטוגנת ממולאת בכל טוב וניתן להוסיף נתחי עוף מוקפצים
הוראות הכנה
מרכיבים
ירקות מוקפצים בסלסלת איטרית
החומרים לסלסלה או לפנקייק איטריות
300 ג"ר איטריות דקיקות מבושלות ומסוננות
מעורבבות בכף שמן זית
שמן לטיגון עמוק או 2 כפות לפנקייק איטריות
חומרים לירקות
1 בצל פרוס דק
1 ק"ג ירקות מעורבים לפי האהבתכם חתוכים לרצועות
דקות:
גזר
ברוקלי
כרובית
פטריות
פלפלים
נבטים
1 פלפל חריף חתוך לטבעות דקיקות
חומרי הטיבול
1/2 כוס מים חמים מעורבב עם כפית מרק עוף
1 כוס יין לבן יבש
1 כף סויה
1 כף רוטב צילי מתוק
1 קורט סוכר חום
1 כפית קורפלור מעורבבת ב2 כפות מים
אופן ההכנה
אופן הכנת פנקייק (תחתית)
1 .בסיר עם מים רותחים מבשלים את האטריות כ 3 דקות
מסננים היטב ומיבשים כחצי שעה
2 מסדרים במסננת את האטריות כקן או עריסה מצמידים עם מסננת נוספת
ומטגנים עד הזהבה עמוקה מוציאים ומניחים על נייר ספיגה (ניתן לטגן גם ללא
בישול)
3. לפנקייק איטריות- על מחבת טפלון עם כף שמן מסדרים את האיטריות
בשיכבה דקה מטגנים עד הזהבה בצד אחד הופכים
ומטגנים בצד שני
אופן הכנת הירקות
1. בווק או במחבת מחממים מעט שמן שומשום ומטגנים את
הירקות לפי סדר כאשר המרווח בין ירק לירק הוא
כ 2-3 דקות מתחילים את הטיגון בבצל מוסיפים את
הגזר,כרובית,ברוקלי, פלפלים ופלפל חריף ומקפיצים
עוד 5 דקות.
2. בקערה מערבבים יחדיו את כל חומרי התיבול ומוסיפים
לווק/מחבת
3. מוסיפים את הקורנפלור מקפיצים היטב מביאים
לרתיחה ומערבבים היטב
4. ממלאים בסלסלאות או עורמים על הפנקייק
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון