חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סמבוסק בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סמבוסק בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לעיסה:
1 ק"ג קמח
קובית שמרים
1/2 כף מלח
1/4 כפית פלפל שחור
כוס וחצי מים פושרים ועוד קצת לפי ספיגת הקמח
למילוי:
1/2 ק"ג בשר טחון
1 בצל גדול וקצוץ
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
לשים בקערה את הקמח, לפורר את השמרים בידיים לתוך הקמח.
להוסיף מלח ופלפל שחור, לערבב ולהוסיף את המים בהדרגה עד שרואים שהבצק
חלק וגמיש כמו מסטיק ולהתחיל מיד במילוי ללא צורך בהתפחה.
הכנת המילוי: לטגן בצל, כשמשחים מעט, להוסיף את הבשר ולפורר אותו.
להוסיף מלח ופ.ש ולהוסיף מעט מאוד מים (פחות מרבע כוס).
לתת לתערובת להיספג, להוריד ולצנן.
לתת אגרופים בבצק ולעשות כדורי פינג פונג, לקחת חתיכה, לשטחה בידיים רטובות, למלא בשר, לסגור בצורת אליפסה ולהתפיח עד שעה.
אחרי שתפח, לטגן בשמן חצי עמוק עד לצבע זהוב חום.
בתאבון!!!
הסמבוסק הזה מתאים גם להקפאה ושרוצים לאכול, יש לחמם בסיר/בתנור.
יוצא טעים טעים כארוחה בפני עצמה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון