הוראות הכנה
מרכיבים
בצק:
קילו קמח תופח
חבילה מרגרינה
רבע כוס מים
מילוי:
תערובת של גבינה צפתית מגוררת וגבינת עמק מגוררת ביחס שווה
2 ביצים
קמצוץ קמח
מילוי אגוזים :
אגוזי מלך קצוצים גסבתוספת [ על כל כוס אגוזים חצי כוס סוכר]
אופן ההכנה
הבצק :
לערבב את החומרים וללשת עד קבלת בצק אחיד [ לכסות ולהשהות כחצי שעה ]
לחלק את הבצק לכדורים קטנים
לשטח כל כדור לקבלת בצק דק למלות במילוי ולסגור לצורת משולש
מילוי גבינה :
לערבב החומרים
מילוי אגוזים :
ליצור את התערובת
אפיה :
לתנור שחומם לחום של 180 מעלות עד הזהבה
בתאבון
ניתן לשמור בהקפאה ולחימום במיקרו
מגיש:
מקור: עירקי סבתא נגיבה
שתף את המתכון