הוראות הכנה
מרכיבים
1 קל' קמח רגיל.
2 כפות שמרים יבשים.
3/4 כף מלח.
1 כף סוכר.
2 כוסות מים מהברז.
3/4 כוס שמן.
למילוי
1/2 ק"ג חומוס במי - ברז.
4 בצלים קצוצים דק
1 כף כורכום
1/4 כפית פלפל אדום חריף
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל לבן
אופן ההכנה
לבצק
1.בקערה מניחים את כל חומרי הבצק ולשים היטב את כל המצרכים לגלגל לכדור.
עוטפים בניילון ולהניח לתפיחה . כשעה .
למלית
1.יום לפני ההכנה להשרות בסיר גדול את החומוס במים ללילה ומסננים
2.מבשלים את החומוס במים עם 1/2 כף מלח.1/2 בישול לא לגמרי מבושל.
3.טוחנים את החומוס ומוסיפים 4 בצלים קצוצים תבלינים 1 כף כורכום, אם רוצים פיקנטי
יש להוסיף 1/4 כפית פלפל אדום חריף. 1/2 כפית מלח. 1/2 כפית פלפל לבן.
לערבב את הכל וחשוב מאוד לטעום ולשפר טעמים.
4. בסיר טיגון או מחבת עמוקה ממלאים שמן כשהשמן רותח מטגנים משני הצדדים את הבצק
ומניחים על נייר סופג שמן.
מגיש:
מקור: נאגי
שתף את המתכון