חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סמבוסק פיתה ממולא בשר וצנובר לא ניתן לעמוד בפניהן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיתות ממולאות בשר וצנובר פשוט לא ניתן לעמוד בפניהן
סמבוסק פיתה ממולא בשר וצנובר לא ניתן לעמוד בפניהן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיתות ממולאות בשר וצנובר פשוט לא ניתן לעמוד בפניהן
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
6 כוסות קמח
2 ורבע כוסות מים חמימים
2 כפות שמן
1 כף סוכר
2 כפיות שמרים
2 כפיות אבקת אפייה
2 כפיות מלח
שמן למריחה ולטיגון
מילוי בשר
1 חבילה בשר טחון 500 ג"ר
1 בצל גדול קצוץ
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
50 ג"ר צנובר
½ כפית כמון
מלח
½ כפית פלפל שחור גרוס עבה
אופן ההכנה
אופן הכנת הבשר
1.מחממים את שמן הזית במחבת כבדה ומטגנים את הבצל עד שקיפות;
2.מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך מעיכה עם מזלג. מוסיפים את הצנובר מלח פלפל ותבלינים.
3.ממשיכים לבשל תוך כדי מעיכה על אש בינונית בערך 10 דקות .
4.מסננים נוזלים ושומרים בצד.
אופן הכנת הבצק:
1.מערבבים את כל חומרי הבצק קערת המיקסר בערך 5 דקות עד שהבצק רך וגמיש.
מוציאים מקערת המיקסר וממשיכים ללוש בעזרת היד מעט.
2.מעבירים את הבצק לקערה משומנת מכוסה במגבת נקייה במקום חמים להתפחה של שעה
שעתיים, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
3. יוצרים מהבצק 16 כדורים (בערך בגודל פינג-פונג)
4.בכל כדור למלא 1-2 כפיות ממילוי הבשר ולצבוט את שולי הכדור לסגור את הבצק.
5.מחממים מחבת כבדה על אש גבוהה, כאשר המחבת לוהטת מנמיכים את האש
ומשמנים עם 1 כפית שמן.
6.על משטח משומן בעזרת היידים משטחים את הכדור לפיתה.
7.מטגנים את הפיתה על המחבת המשומנת כדקה מכל צד.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: טעמים במטבח הרחוק https://fromnyfood.blogspot.com/2009/08/blog-post_18.html
שתף את המתכון