חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סמבוסק פיתה ממולא גבינת צדר ופטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיתה ממולאת גבינת פטה וצדר מעדן
סמבוסק פיתה ממולא גבינת צדר ופטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פיתה ממולאת גבינת פטה וצדר מעדן
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
6 כוסות קמח
2-2.5 כוסות מים
2 כפות שמן
2 כפיות סוכר
2 כפיות שמרים יבשים
2 כפיות אבקת אפיה
2 כפיות מלח
שמן לטיגון
למילוי
250 ג"ר גבינת צדר מגוררת
260 ג"ר גבינת פטה מגוררת
3 בצלים ירוקים קצוצים דק
1/2 כוס קוסברה קצוצה
אופן ההכנה
1. בקערת מיקסר מכניסים את כל חומרי הבצק ומפעילים ל כ 5 דקות עד שהבצק נהיה חלק ורך.
2. בקערה מרוססת במעט שמן מכסים את הקערה ומתפיחים את הבצק עד אשר נפחו יוכפל בין 60-90 דקות
3. מחלקים את הבצק ל 16 כדורים ומניחים ל 10 דקות.
4. פותחים כח כדור לגודל פיתה
5. ממלאים כל אחד בכף או 2 של המילוי
6. סוגרים כלפי מעלה כשק ומהדקים
7. על משטח עבודה או משטח עץ משומן קלות לוחצים בעדינות
לקבלת תצורה עגולה של פיתה
8. במחבת על חם בינוני עם כף שמן מטגנים עד הזהבה כ 2-3 דקות מכל צד
למילוי מערבבים את כל החומרים בקערה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: https://arabicbites.blogspot.com/2009/01/kobzat-al-feta-wal-basal-feta-stuffed.html Recipe by:zainab
שתף את המתכון