הוראות הכנה
מרכיבים
8 פרוסות לחם (רצוי לחם שחור)
1/4 כוס שמן זית (אוצמחי)
4 עגבניות אדומות קצוצות
1-2 בצלים קלופים לטבעות דקות
1/2 כפית מלח לפיזור
1/2 כפית פלפל שחור גרוס עבה
1 פלפל ירוק חריף חתוך לטבעות
אופן ההכנה
1. בצלוחית רחבה עם שמן טובלים בעדינות את פרוסות הלחם
2. מפזרים מעל קמצוץ פלפל
3. חותכים את העגבניות לקוביות או לפרוסות ומחלקים מעל
4. חותכים את הבצל לטבעות ומכסים בשפע מעל
5. מפזרים על הכל קמצוץ מלח ונוגסים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון