הוראות הכנה
מרכיבים
0.5 ק"ג בשר בקר טחון
חצי חבילת ספגטי (גודל 3,5 או 7 עפ"י העדפה)
1 בצל גדול
2 קופסאות קטנות של עגבניות מרוסקות
4 שיני שום
1 כף שטוחה אבקת מרק עוף
1 כף אורגנו
2 כפות שמן זית
מלח
פלפל
מים
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר בינוני.
מקצצים את הבצל וזורקים אותו לסיר לאחר שהשמן חם.
מטגנים מעט עד שמזהיב ולאחר מכן מוסיפים את הבשר.
מערבבים מדי פעם את הבשר עם הבצל עד שהוא מקבל צבע אפרפר.
מוסיפים את תכולת שתי קופסאות רסק העגבניות לבשר. את הקופסאות הריקות של הרסק ממלאים במים רותחים, מערבבים קצת עם כפית ושופכים את התכולה לסיר.
ממשיכים לערבב את הבשר על אש גבוהה.
מוסיפים תבלינים:
שום כשהוא כתוש
כפית פלפל (עפ"י הטעם)
שתיים או שלוש כפיות מלח (עפ"י הטעם)
אבקת מרק עוף.
ממשיכים לערבב עד שרותח.
מורידים לאש קטנה, סוגרים את הסיר עם מכסה ומערבבים מדי כמה דקות, למשך רבע שעה.
בסיר נפרד מכינים את הפסטה עפ"י ההוראות שעל האריזה.
בסיום מסננים ושוטפים.
לקראת הסוף מוסיפים את האורגנו לבשר ומערבבים עוד כ 2-3 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון