הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמן זית
2 בצלים קצוצים דק
3 שיני שום כתושות
חצי קילו בשר בקר או כבש או מעורב טחון
4 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות קטנות
2 גזרים חתוכים פרוסים דק לעיגולים .
גבעול סלרי חתוך דק
פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
רבע כוס רסק עגבניות
חצי כוס יין לבן
כפית אבקת מרק בשר
כוס מים
מלח , פלפל שחור גרוס
500 גרם ספגטי מוכן עפ"י הוראות יצרן .
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת מוסיפים את הבצל והשום להזהבה קלה מוסיפים את הבשר מערבבים היטב ל4 דקות על אש בינונית .
מוסיפים את שאר החומרים להוציא הספגטי ומבשלים על אש נמוכה כ 30 דקות במחבת מכוסה .
מוסיפים את הספגטי מערבבים היטב ומגישים חם .
מומלץ להגיש בתוספת לחם שחור וכוס סנגריה .
בתאבון
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון