חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספגטי ברוטב "ספרדי"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ספגטי ברוטב "ספרדי"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמן זית
2 בצלים קצוצים דק
3 שיני שום כתושות
חצי קילו בשר בקר או כבש או מעורב טחון
4 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות קטנות
2 גזרים חתוכים פרוסים דק לעיגולים .
גבעול סלרי חתוך דק
פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
רבע כוס רסק עגבניות
חצי כוס יין לבן
כפית אבקת מרק בשר
כוס מים
מלח , פלפל שחור גרוס
500 גרם ספגטי מוכן עפ"י הוראות יצרן .
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת מוסיפים את הבצל והשום להזהבה קלה מוסיפים את הבשר מערבבים היטב ל4 דקות על אש בינונית .
מוסיפים את שאר החומרים להוציא הספגטי ומבשלים על אש נמוכה כ 30 דקות במחבת מכוסה .
מוסיפים את הספגטי מערבבים היטב ומגישים חם .
מומלץ להגיש בתוספת לחם שחור וכוס סנגריה .
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: אישי
שתף את המתכון