חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספגטי ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ספגטי ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצל בינוני קצוץ דק
3 שיני שום מרוסקות
1 ק"ג עגבניות מקולפות מרוסקות
3 כפות שמן זית
15 עלי בזיליקום קצוצים
1ק"ג ספגטי מספר 7
אופן ההכנה
מטגנים בסיר עם מעט שמן את הבצל הקצוץ ומוסיפים את שיני השום המרוסקות, מטגנים עד שהבצל יזהיב.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומבשלים על אש קטנה כ-3 שעות, מוסיפים את המלח והפלפל לפי הטעם. לבסוף מוסיפים את שמן הזית ועלי הבזיליקום הקצוצים, בוחשים קלות והרוטב מוכן. מחממים בסיר גדול מים עם מעט מלח ושמן.מביאים לרתיחה וזורקים לתוכו את הספגטי ומבשלים
7 דקות, אחרי כן מסננים ומגישים.
מגיש: lior
מקור:
שתף את המתכון