הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצל בינוני קצוץ דק
3 שיני שום מרוסקות
1 ק"ג עגבניות מקולפות מרוסקות
3 כפות שמן זית
15 עלי בזיליקום קצוצים
1ק"ג ספגטי מספר 7
אופן ההכנה
מטגנים בסיר עם מעט שמן את הבצל הקצוץ ומוסיפים את שיני השום המרוסקות, מטגנים עד שהבצל יזהיב.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומבשלים על אש קטנה כ-3 שעות, מוסיפים את המלח והפלפל לפי הטעם. לבסוף מוסיפים את שמן הזית ועלי הבזיליקום הקצוצים, בוחשים קלות והרוטב מוכן. מחממים בסיר גדול מים עם מעט מלח ושמן.מביאים לרתיחה וזורקים לתוכו את הספגטי ומבשלים
7 דקות, אחרי כן מסננים ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון