חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספגטי ברוטב ראגו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ספגטי ברוטב ראגו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג ספגטי
½ ק"ג בשר טחון
½ כוס ציר בקר
3 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
5 פטריות יער חתוכות לקוביות קטנות
6 שיני שום כתושות
3 ענפי סלרי חתוכים לקוביות קטנות
3 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות קטנות
1 בצל אדום חתוך לקוביות קטנות
מעט ריחן קצוץ
מעט פטרוזיליה קצוצה
מעט אורגנו קצוץ
1 כוס יין לבן
1 כף רסק עגבניות
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
שמן זית
אופן ההכנה
מאדים את הגזר, הבצל והסלרי בשמן זית חמש עד עשר דקות עד שהירקות מתרככים. מוסיפים את השום הכתוש והבשר הטחון וממשיכים לאדות עוד 10-15 דקות עד שהתערובת מוכנה. מוסיפים את היין הלבן, הפטריות, העגבניות, רסק העגבניות, הריחן, הפטרוזיליה וציר הבקר, מערבבים היטב ומבשלים על אש נמוכה כשלושת רבעי שעה לצמצום הנוזלים. מוסיפים מלח, פלפל, אורגנו ומעט אגוז מוסקט וממשיכים לבשל על אש נמוכה עוד כרבע שעה. מרתיחים מים עם כף שמן ומבשלים את הספגטי עד שנהיה מוכן.
מניחים את הספגטי במרכזה של צלחת הגשה עמוקה. מוזגים מעל מנה מכובדת של רוטב הראגו ללא ערבוב ומעל מעט עלי אורגנו טריים.
מגיש: dylam
מקור: מסעדת ראגו
שתף את המתכון