הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג ספגטי
½ ק"ג בשר טחון
½ כוס ציר בקר
3 גזרים חתוכים לקוביות קטנות
5 פטריות יער חתוכות לקוביות קטנות
6 שיני שום כתושות
3 ענפי סלרי חתוכים לקוביות קטנות
3 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות קטנות
1 בצל אדום חתוך לקוביות קטנות
מעט ריחן קצוץ
מעט פטרוזיליה קצוצה
מעט אורגנו קצוץ
1 כוס יין לבן
1 כף רסק עגבניות
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
שמן זית
אופן ההכנה
מאדים את הגזר, הבצל והסלרי בשמן זית חמש עד עשר דקות עד שהירקות מתרככים. מוסיפים את השום הכתוש והבשר הטחון וממשיכים לאדות עוד 10-15 דקות עד שהתערובת מוכנה. מוסיפים את היין הלבן, הפטריות, העגבניות, רסק העגבניות, הריחן, הפטרוזיליה וציר הבקר, מערבבים היטב ומבשלים על אש נמוכה כשלושת רבעי שעה לצמצום הנוזלים. מוסיפים מלח, פלפל, אורגנו ומעט אגוז מוסקט וממשיכים לבשל על אש נמוכה עוד כרבע שעה. מרתיחים מים עם כף שמן ומבשלים את הספגטי עד שנהיה מוכן.
מניחים את הספגטי במרכזה של צלחת הגשה עמוקה. מוזגים מעל מנה מכובדת של רוטב הראגו ללא ערבוב ומעל מעט עלי אורגנו טריים.
מגיש:
מקור: מסעדת ראגו
שתף את המתכון