הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילת ספגטי דק או מס' 7
3 כרעיים חתוכים ומנוקים
1 בצל גדול + שמן לטיגון
1 עגבניה מגוררת
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה מתוקה
מלח
1 כוס מים
כ-350 גר' רסק עגבניות
אופן ההכנה
1. מבשלים את הספגטי לפי ההוראות. לאחר הוצאת המים מוסיפים שמן שלא ידבקו. מניחים בצד
2. בסיר שטוח מטגנים את הבצל הקצוץ במעט שמן. מוסיפים את העוף ומטגנים משני הצדדים. מוסיפים כמון, פפריקה מתוקה ומלח. מטגנים עוד דקה.
3. מוסיפים עגבניה מגוררת ומבשלים כ-5 דקות. מוסיפים מים ומבשלים עד שהעוף רך.
4. מוצאים את העוף לתבנית אפיה. מעובביבים את הרוטב שנישאר בסיר עם רסק העגבניות. מוסיפים מלח. אם חסרים נוזלים אפשר להוסיף מים. הרוטב צריך להיות די סמיך.
5. מערבבים את הרוטב עם הספגטי. שמים את הספגטי על העוף. מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור לחום בינוני/נמוך. אופים כשעה.
בתאבון
מגיש:
מקור: אמא שלי
שתף את המתכון