חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספגטי וכדורי בשר ברוטב עגבניות של מריאל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרובת משפחה שהתארחה אצלי, התפעלה מעישבי התיבול בגינה שלי והפליאה לבשל מעדנים בעזרתם.
ספגטי וכדורי בשר ברוטב עגבניות של מריאל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרובת משפחה שהתארחה אצלי, התפעלה מעישבי התיבול בגינה שלי והפליאה לבשל מעדנים בעזרתם.
הוראות הכנה
מרכיבים
כ- 9 עגבניות קצוצות
קופסת רסק עגבניות
כ- 700 גרם בשר בקר טחון
ביצה
פירורי לחם
שני ראשי שום כתושים
1/2 כוס אורגנו טרי קצוץ
צרור ריחן טרי קצוץ
1/4 כוס רוזמרין קצוץ
1/4כוס תימין
בצל חתוך לרצועות דקות
שמן זית לטיגון
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מטגנים ומאדים את הבצל בשמן זית עד שהוא מתרכך, מוסיפים כשני שליש מהשום הכתוש ומאדים עוד מספר דקות.
מבשלים את העגבניות יחד עם השום והבצל עד שהן מתרככות. מוסיפים את רסק העגבניות וכשני שליש מעשבי התיבול לרוטב ומבשלים. מתבלים לפי הטעם.
מערבבים את הבשר עם שארית עשבי התיבול והשום, ביצה ופירורי לחם, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
יוצרים כדורים בגודל של כדור פינג פונג או מעט גדולים יותר. מטגנים במעט שמן, הופכים את הכדורים עד שכל הצדדים מטוגנים. אין צורך בטיגון מלא, מידיום רייר מתאים מאד.
יוצקים חלק מהרוטב על הכדורים ומבשלים מספר דקות, מגישים עם ספגטי עם שארית הרוטב.
כתוספת אפשר להגיש לחמניות או בגטים פרוסים לאורך, מרוחים בחמאה עם שום וקלויים בתנור.
מגיש: imgold
מקור:
שתף את המתכון