חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספגטי פירות ים בשמנת ורוקפור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ספגטי פירות ים בשמנת ורוקפור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם ספגטי
250 מ"ל שמנת מתוקה
6 קוביות רוקפור בגודל 1.5 ס"מ
50 גרם חמאה
6 שיני שום כתושות
רבע כוס יין לבן
עירית
טימין
מלח
פלפל
קורט אגוז מוסקט
2 סרטנים חצויים לשניים
8 חסילונים בלאק טייגר
6 ראשי קלמארי
20 טבעות קלמארי
10 מולים
אופן ההכנה
מבשלים את הספגטי במים רותחים בין 8 ל-10 דקות. מוציאים אל מי קרח, מסננים ומניחים בצד. במחבת חמה ממיסים את החמאה. מוסיפים את השום והיין הלבן ומצמצמים. מוסיפים את השמנת והרוקפור, ומצמצמים כ-2 דקות. מוסיפים את הספגטי ואת כל פירות הים מלבד החסילונים ומערבבים היטב. מוסיפים את החסילונים ומקפיצים ביחד כדקה. מתבלים בעירית, טימין, אגוז מוסקט, מלח ופלפל.
מגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור: שף אופיר דמלין, מסעדת פרנצ'סקה ראשלצ
שתף את המתכון