חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספגטי שרימפס וקאלמרי בנוסח פורטו פינו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ספגטי שרימפס וקאלמרי מנה קלאסית של המטבח האיטלקי brבנוסח פורטו פינו
ספגטי שרימפס וקאלמרי בנוסח פורטו פינו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ספגטי שרימפס וקאלמרי מנה קלאסית של המטבח האיטלקי brבנוסח פורטו פינו
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
250 גר' בייבי שרימפס
250 גר' שרימפס קריסטל, קלופים
100 גר' קלמרי חתוכים לרצועות
100 גר' ראשי קלמרי
75 גר' חמאה
1 כוס יין לבן יבש
1 שקית שמנת מתוקה
עלי בזיליקום קצוצים
עלי פטרוזיליה קצוצים
מיץ מחצי לימון
4 שיני שום מעוכות
6 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. בסיר קטן עם מים ללא מלח מבשלים את השרימפס,
במשך שתי דקות.ומסננים
2.במחבת נפרדת ממיסים את החמאה על אש קטנה ומוסיפים
את הבייבי שרימפס, ראשי הקלמרי והקלמרי ומטגנים
כמשך כדקה. מוסיפים את השרימפס, מגדילים את האש
ומוסיפים את השום והיין. מבשלים דקה נוספת.
3.מוסיפים את השמנת המתוקה ואת עשבי התיבול, ללא
המיץ הלימון ומבשלים 2 דקות עד שהרוטב מסמיך מעט.
מוסיפים לרוטב את הספגטי שבושלו זה עתה, מערבבים
על אש גבוהה במשך חצי דקה ומגישים מייד עם חצאי
עגבניות שרי מפוזרות מעל.
***בעת ההגשה, מטפטפים מעל מיץ לימון
***את הספגטי מבשלים בסיר ניפרד במקביל עם מעט מלח
גס עד למידת אל דנטה )מומלץ ספגטי ביתי(
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון