חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספנג'
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל חג מסורתי זה - סופגניות מרוקאיות
ספנג'
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל חג מסורתי זה - סופגניות מרוקאיות
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח רגיל מנופה
50 גרם שימרית
1 כפית שטוחה מלח
3 כפות סוכר
חצי כוס שמן
4 כוסות מים
שמן לטיגון עמוק
לציפוי - אבקת סוכר
אופן ההכנה
שמים בקערה את הקמח ומערבבים עם השימרית והסוכר.
מוסיפים בהדרגה תוך כדי עירבוב את המלח השמן והמים, ולשים עד לקבלת בצק רך מאד ונוזלי.
במידת הצורך אפשר להוסיף מעט מים.
מכסים בנילון נצמד או במגבת לחה להתפחה. זה מוכן כאשר הבצק מכפיל את נפחו.
בסיר רחב מחממים שמן עמוק.
מרטיבים את הידיים ולוקחים כל פעם חלק קטן מהבצק ויוצרים עיגול עם חור במרכז(מרחיבים אותו קצת).
מכניסים מיד לשמן החם, ומזהיבים משני הצדדים.
מוצאים ומניחים על נייר סופג.
מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים חם
אין להכניס יותר מ3-4 טבעות ביחד לסיר עם השמן כדי שלא לקרר את השמן.
בתאבון!
מגיש: shaifun
מקור:
שתף את המתכון