חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ספריבס מהגריל ברוטב הויסין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ספריבס מהגריל ברוטב הויסין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג בייבי ריבס (מבשר לבן ללא שומן)
100 גרם סוכר חום
1 ראש שום חצוי לשניים
½ כוס רוטב סויה
1 כוס בירה
רוטב הויסין (ע"ע)
אופן ההכנה
מחממים בסיר את הסוכר עם השום והסויה ומוסיפים 3 ליטרים של מים. מביאים לרתיחה. מוסיפים את הספריבס ומביאים שוב לרתיחה. מכסים את הסיר ומורידים לאש נמוכה. מבשלים כשעה ומוסיפים את הבירה. מבשלים עוד כחצי שעה, עד שהבשר רך מאד, מוציאים מהסיר ומצננים. מחממים את הספריבס בגריל (לפני ההגשה), מברישים אותו היטב ברוטב הויסין ומגישים מייד.
מגיש: dylam
מקור: מסעדת ברוהאוס - כפי ספורסם בעיתון טעם העיר בסמוך לאירוע
שתף את המתכון