הוראות הכנה
מרכיבים
עוף מחולק ל-8 חלקים
2 בצלים
2 גזרים
כף מרק עוף
200 גרם אגוזי מלך טחונים דק דק
1 ליטר מים
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
מבשלים בסיר את העוף יחד עם הבצל והגזר מתבלים במעט מלח וכף מרק עוף, כשהוף מוכן מוציאים אותו מהסיר לצלחת נפרדת.
בקערה נפרדת שמים את האגוזים ולשים אותם ביד עד שהם מוציאים את השמן שלהם, מוסיפים מעט (1/4 כוס) מציר העוף ומערבבים שלא יהיו גושים, מוסיפים 1/2 כוס מהציר ומערבבים, ממשיכים כך עד לכמות של 4 כוסות ציר מרק, מוסיפים את חתיכות העוף ושמים את המנה בצד שתתקרר, מגישים קר ומקשטים במעט עגבניות שרי ופטרוזיליה.
מגיש:
מקור: חמתי
שתף את המתכון