חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סקונס חמאה של ג'ן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סקונס חמאה של ג'ן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3. כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
5. כפיות אבקת אפיה
1. כפית מלח
1. כוס חמאה קרה חתוכות לקוביות קטנות.
1/2 כוס חמוציות מיובשות שהושרו 10 דקות במיץ תפוזים
1/2 כוס אגוזי פקאן קלויים וקצוצים
1/2 כוס חלב
1. ביצה
קליפה מגוררת מתפוז אחד
אופן ההכנה
בקערה גדולה מערבבים את הקמח,הסוכר, אבקת האפייה והמלח. לתוך התערובת מועכים את החמאה עד שהבצק מתפורר לפירורים בגודל של אפונים.
מסננים את החמוציות ומוסיפים אותן לבצק עם אגוזי הפקאן.
בקערה קטנה טורפים את החלב,הביצים וקליפת התפוז, מוסיפים לחומרים היבשים ומערבבים עד שהבצק מתגבש לכדור.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של 1-2 ס"מ.
חותכים לצורה שבוחרים ומקפיאים או אופים בחום של 190 מעלות כ-25 דקות (או יותר אם הסקונס היו קפואים) עד שמתקבל צבע חום-זהוב.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת_פוטיפר
שתף את המתכון