חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סקלופינו עגל ברוטב ין לבן, עירית ודבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סקלופינו עגל ברוטב ין לבן, עירית ודבש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם נתחי בשר עגל
2 כות קמח לבן
4 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור
1/2 כוס יין לבן יבש
1 כפית חמאה
כמה גבעולי עירית, קצוצים דק.
1/2 כפית דבש.
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת.
טובלים את הבשר בקמח, מוסיפים את השמן ומטגנים בו את הבשר במשך דקות ספורות.
מוציאים את הבשר מהמחבת, מוסיפים את היין והחמאה, ממליחים ומפלפלים ומבשלים עד אשר חצי מכמות הנוזלים מתאדה.
מוסיפים את העירית הקצוצה ואת הדבש ובוחשים היטב במשך כ-30 שניות. עד שהדבש נמס.
מחזירים את הבשר למחבת לחימום קל ולספיגת הרוטב ומגישים.
מגיש: giacommo
מקור: בשיתוף עם - אתר האוכל של ג`אקומו
שתף את המתכון