הוראות הכנה
מרכיבים
מיץ לימון (משלושה לימונים)
מלח
15 סרדינים
פלפל שחור
1 פרוסות לימון
קמח
רוזמרין
שום
שמן (שני השמנים ביחד לכמות של טיגון עמוק)
שמן זית- לדגים
שמן זית- למרינדה
אופן ההכנה
אופן ההכנה לדגים:
טובלים את הדגים בקמח ומלח
במחבת עם שמן זית לטגן את הדגים בטיגון עמוק
בגמר הטיגון לשים אותם על נייר סופג
למרינדה:
לשים שמן בסיר
להוסיף רוזמרין, שום, פרוסות לימון,מלח,
פלפל שחור
לטגן מעט מאוד
מוסיפים את מיץ הלימון
לשפוך על הדגים
מחכים 20 דקות שיתקררו מעט
להגשה:
לשים את הדגים בכלי הגשה בצורת שתי וערב כדי שלא יתפרקו בהגשה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון