חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סרדינים במרינדה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סרדינים במרינדה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
מיץ לימון (משלושה לימונים)
מלח
15 סרדינים
פלפל שחור
1 פרוסות לימון
קמח
רוזמרין
שום
שמן (שני השמנים ביחד לכמות של טיגון עמוק)
שמן זית- לדגים
שמן זית- למרינדה
אופן ההכנה
אופן ההכנה לדגים:
טובלים את הדגים בקמח ומלח
במחבת עם שמן זית לטגן את הדגים בטיגון עמוק
בגמר הטיגון לשים אותם על נייר סופג
למרינדה:
לשים שמן בסיר
להוסיף רוזמרין, שום, פרוסות לימון,מלח,
פלפל שחור
לטגן מעט מאוד
מוסיפים את מיץ הלימון
לשפוך על הדגים
מחכים 20 דקות שיתקררו מעט
להגשה:
לשים את הדגים בכלי הגשה בצורת שתי וערב כדי שלא יתפרקו בהגשה
מגיש: אלי
מקור:
שתף את המתכון