הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג סרדינים מנוקים היטב
10 שיני שום כתושות
2 כפות רסק עגבניות
2 כפות רסק פלפל חריף, אריסה
1/2 כוס שמן זית
2 כפייות פפריקה חריפה
1 כפית קימל טחון
1/2 כפית כמון טחון
1 כפית מלח
מיץ מלימון אחד טרי
1 כוס מים
אופן ההכנה
ממליחים את הסרדינים המנוקים מקשקשים
במחבת עם השמן מטגנים קלות את השום, מוסיפים את הפפריקה, רסק העגבנית והאריסה,
מוסיפים חצי כוס מים ומבשלים כ -5 דקות,
מוסיפים את הסרדינים, מוסיפים מים עד לכיסוי הסרדינים,
מוסיפים את התבלינים והמלח, מוסיפים את הלימון ומבשלים עוד כ 10 דקות,
בתאבון.
אלי גרשון...
מגיש:
מקור: אלי גרשון
שתף את המתכון