הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג סרדינים טריים (כ-40 סרדינים)
פירורי לחם
שמן זית
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מנקים את הסרדינים: חותכים עם סכין בבטן הסרדין ומוציאים את הקרביים החוצה. פותחים את הסרדין כמו פרפר ובמשיכה חזקה מהזנב מוציאים את כל העצמות (כל חוט השדרה או האדרה אם תרצו). חוזרים על הפעולה עם כל הסרדינים.
בכלי מערבבים פירורי לחם עם שמן זית, מלח ופלפל לתערובת דביקה. מצפים את הסרדינים בתערובת. מחממים מחבת כבדה. כאשר המחבת לוהטת מוסיפים את הסרדינים אחד אחרי השני להקפצה קלה של דקה אחת מכל צד.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון