הוראות הכנה
מרכיבים
10 סרדינים מנוקים היטב+ הורדת קשקשים.
לציפוי:
¾ כוס קמח
1 ביצה טרופה
¾ כוס פירורי לחם
לטיגון:
שמן קנולה
להגשה:
חצי לימון
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר טיגון.
מכינים 3 קערות אחת עם קמח שנייה עם ביצה. ושלישית עם פירורי הלחם.
מגלגלים כל סרדין בקמח לאחר מכן בביצה ואחר כך בפירורי הלחם.
מטגנים בסיר טיגון בשמן חם . מוציאים ושמים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.
מעבירים לכלי הגשה.
ומטפטפים את הלימון מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
