חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סרדינים ממולאים בעשבי תיבול בקרסט פיסטוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סרדינים במילוי עשבי תיבול בקראסט צנוברים
סרדינים ממולאים בעשבי תיבול בקרסט פיסטוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סרדינים במילוי עשבי תיבול בקראסט צנוברים
הוראות הכנה
מרכיבים
8 סרדינים גדולים יחסית ללא הראש
למילוי :
2 כפות כוסברה קצוצה.
1 כף עירית קצוצה
שן שום קצוצה
קורט מלח , פלפל שחור גרוס , גרעיני כוסברה
כף שמן זית
לציפוי הצנוברים :
1 ביצה
2 כפות קמח
200 גרם צנוברים קלויים וקצוצים.
לסלסת עגבניות:
3 עגבניות , קלופות , מנוקות מגרעינים וחתוכות לקוביות
1 בצל סגול קצוץ
כוסברה קצוצה
1 שן שום כתושה
שמן זית
מיץ לימון
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
ההכנה:
1.מערבבים את כל חומרי הסלסה יחדיו ומתבלים.
2.מערבבים בקערה קטנה את חומרי המילוי.
3.ממלאים את הסרדינים בבטנם , סוגרים אותם ומהדקים היטב עם קיסם עץ.
4.מצפים את הסרדינים בקמח, לאחר מכן טובלים בביצה ולאחר מכן בפרורי הצנוברים, ו
מהדקים היטב.
5.מטגנים לפני ההגשה בשמן עמוק עד קבלת צבע זהוב , ומגישים עם סלסת עגבניות וכוסברה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: דוד ביטון שרתון תא
שתף את המתכון