חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סרדינים עם תפודים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סרדינים עם תפודים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג סרדינים טריים מנוקים
½ ק"ג תפודים קטנים עם הקליפה
1 עלה דפנה
½ כוס שמן זית
¾ ק"ג פלפלוני צ'ילי ירוקים
מלח ים
אופן ההכנה
משפשפים את הסרדינים במלח הים. מניחים לשעה. צולים בגריל פחמים. מניחים את התפודים בסיר עם מי מלח ועלה הדפנה. מרתיחים ומבשלים כך כ-20 דקות. מסננים את המים ומחזירים את התפודים לסיר. מכסים את הסיר במגבת לחה ומשהים כך את התפודים.
מחממים את השמן במחבת עמוקה. מטגנים את הפלפלונים בשמן. מוציאים את הפלפלונים מהמחבת וזורים עליהם מלח ים. מסדרים לכל סועד תפודים חמימים עם סרדינים צלויים ופלפלונים מטוגנים.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון