הוראות הכנה
מרכיבים
1 סרטן מפורק (חצוי)
1 פטריית שמפיניון פרוסה
1 שן שום קצוצה
¼ כפית זנגביל קצוץ
1 בצל שאלוט חצוי ופרוס
½ כפית שמן שומשום
1 כפית שמן צמחי
¼ כוס רוטב סויה
1 כף רוטב צ'ילי חריף מתוק
אופן ההכנה
בסיר עם מים רותחים מרתיחים את הסרטן במשך כשלוש עד ארבע דקות. מוציאים ומניחים בצד. מחממים את שני סוגי השמנים בווק. מוסיפים את השום והזנגביל ומיד לאחר ערבוב קצרצר מוסיפים את הבצל והפטרייה. לאחר עוד ערבוב קצרצר מוסיפים את הסרטן. לאחר הקפצה אחת או שתיים מוסיפים את הסויה ורוטב הצ'ילי ומקפיצים ביחד כשלוש דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון