חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סרטן ברוטב סויה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סרטן ברוטב סויה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 סרטן מפורק (חצוי)
1 פטריית שמפיניון פרוסה
1 שן שום קצוצה
¼ כפית זנגביל קצוץ
1 בצל שאלוט חצוי ופרוס
½ כפית שמן שומשום
1 כפית שמן צמחי
¼ כוס רוטב סויה
1 כף רוטב צ'ילי חריף מתוק
אופן ההכנה
בסיר עם מים רותחים מרתיחים את הסרטן במשך כשלוש עד ארבע דקות. מוציאים ומניחים בצד. מחממים את שני סוגי השמנים בווק. מוסיפים את השום והזנגביל ומיד לאחר ערבוב קצרצר מוסיפים את הבצל והפטרייה. לאחר עוד ערבוב קצרצר מוסיפים את הסרטן. לאחר הקפצה אחת או שתיים מוסיפים את הסויה ורוטב הצ'ילי ומקפיצים ביחד כשלוש דקות.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון