חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עגבניה ממולאה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עגבניה ממולאה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
8 עגבניות גדולות ומוצקות
חצי ק"ג עוף טחון
חצי קופסא שימורי תירס
חצי כפית שום כתוש
1 בצל קצוץ דק מאד
1 כף מיונז
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור
רבע כוס אורז
1.5 כפות רסק עגבניות
רבע כרוב קצוץ
1 פלפל ירוק קצוץ גס
4 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מסירים כיפה מכל עגבניה ומרוקנים את תכולתה בעזרת כפית. קוצצים את תכולת כל העגבניות ומעבירים לקערה יחד עם העוף הטחון, מחצית כמות המלח, מחצית כמות הפלפל השחור, מחצית הבצל הקצוץ,מחצית כמות התירס, האורז, השום הכתוש והמיונז ומערבבים יחד לתערובת אחידה. ממלאים את העגבניות בתערובת ומניחים בצד.
מחממים את השמן בסיר. מטגנים את הבצל שנותר עד לשקיפות ומוסיפים את הפלפל הירוק. מערבבים יחד שתי דקות ומוסיפים את הכרוב. מערבבים יחד שתי דקות נוספות ומוסיפים, תוך ערבוב, את רסק העגבניות, יתרת התירס, יתרת המלח ויתרת הפלפל השחור. מוסיפים מים כדי שליש גובה הסיר ומביאים לרתיחה. מכניסים את העגבניות בצורה מסודרת ומניחים מעל כל אחת את הכיפה שלה. מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים כחמישים דקות עד שעה.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון