הוראות הכנה
מרכיבים
4 עגבניות.
1 שן שום.
4 חתיכות גבינה צפתית או מלוחה.
חצי כפית מלח.[לכולם]
4 גבעולי כוסברה.
1 גבעול שמיר.
אופן ההכנה
קחו את העגבניות. תחכתכו להם תראשים [מתחילת הקימור של העגבניה]
הוציאו את כל החלק של הגלעינים והמיץ,כך שישאר לכם רק את הבשר והקליפה..
עכשיו למילוי.
קחו תגבינה תחתכו לחתיכות ממש קטנות.
בצד תחתכו תכוסברה.
תיטחנו תשום,תערבבו עם הכוסברה טוב...
שימו את המלח. לערבב שוב, ו..... לשפוך לגבינה המלוחה. לערבב
למלאות את העגבניות עד למעלה .
להניח בתבנית [עדיף תבנית קטנה כדי שיתמכו בעגבניות]
להניח בתנור על חום 150 למשך 10 דקות.
לפרוס את השמיר [או לשם יופי המנה פשוט ליתקוע רבע גבעול שמיר בתוך העגבניה]
ולהגיש ולאמר בתיאבון...
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון