חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עגבניות ממולאות בגבינה מלוחה.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכנתם ארוחה כבדה ובא לכם משהו קל להתחלה, או סתם ביום שאין לכם תכוח ותמוח להכין משהו כבד אזי מעכשיו תוך 20 דקות יכולה להיות לכם ארוחת גורמה מהממת!!! חלבית וכשרה.
עגבניות ממולאות בגבינה מלוחה.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכנתם ארוחה כבדה ובא לכם משהו קל להתחלה, או סתם ביום שאין לכם תכוח ותמוח להכין משהו כבד אזי מעכשיו תוך 20 דקות יכולה להיות לכם ארוחת גורמה מהממת!!! חלבית וכשרה.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 עגבניות.
1 שן שום.
4 חתיכות גבינה צפתית או מלוחה.
חצי כפית מלח.[לכולם]
4 גבעולי כוסברה.
1 גבעול שמיר.
אופן ההכנה
קחו את העגבניות. תחכתכו להם תראשים [מתחילת הקימור של העגבניה]
הוציאו את כל החלק של הגלעינים והמיץ,כך שישאר לכם רק את הבשר והקליפה..
עכשיו למילוי.
קחו תגבינה תחתכו לחתיכות ממש קטנות.
בצד תחתכו תכוסברה.
תיטחנו תשום,תערבבו עם הכוסברה טוב...
שימו את המלח. לערבב שוב, ו..... לשפוך לגבינה המלוחה. לערבב
למלאות את העגבניות עד למעלה .
להניח בתבנית [עדיף תבנית קטנה כדי שיתמכו בעגבניות]
להניח בתנור על חום 150 למשך 10 דקות.
לפרוס את השמיר [או לשם יופי המנה פשוט ליתקוע רבע גבעול שמיר בתוך העגבניה]
ולהגיש ולאמר בתיאבון...
מגיש: אליה וור
מקור: שלי
שתף את המתכון