חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עגבניות ממולאות בחסילונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עגבניות ממולאות בחסילונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
8 עגבניות עגולות, בגודל בינוני
1/2 ק"ג חסילונים, בגודל בינוני
1/2 כוס פירורי לחם
חופן עלי בזיליקום, קצוצים דק
1/4 כוס שמן זית
6 שיני שום, מעוכות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
קולפים את החסילונים ומטגנים אותם כ-4 דקות במחבת עם מעט שמן זית ושיני שום מעוכות. מורידים מהאש ומניחים בצד.
מסירים את כיפות העגבניות ומניחים אותן בצד.
מוציאים בכפית את תוכן העגבניות ומניחים בקערה.
שמים במעבד מזון את העגבניות, המלח, הפלפל, פירוי הלחם ושמן הזית ומעבדים עד שהכל הופך לעיסה.
מוסיפים את עלי הבזיליקום ומעבדים 15 שניות נוספות.
ממלאים כל עגבניה עד חצייה בעיסת העגבניות ומניחים מעל את החסילונים המטוגנים.
מכסים את העגבניות הממולאות בכיפות העגבניות ומכניסים לתנור בחום בינוני.
אופים בחום גבוה במשך 10 דקות, מוציאים ומגישים חם.
מגיש: giacommo
מקור: בשיתוף עם - אתר האוכל של ג`אקומו
שתף את המתכון