הוראות הכנה
מרכיבים
4 עגבניות מעט ירוקות חרוצות מעט בעזרת סכין
שמיר
1 בצלצל פרוס לטבעות
4-5 שיני שום חצויות
25-30 גרגרי פלפל שחור
מי מלח (יחס של 1 כפית מלח לכל כוס מים)
2 עלי דפנה
2 פלפלי צ'ילי מיובשים
אופן ההכנה
בצנצנת גדולה מניחים מעט שמיר, חצי מכמות השום, מחצית מכמות הבצל הפרוס, מחצית מכמות גרגרי הפלפל השחור ועלה דפנה אחד. מכניסים שתי עגבניות. מעל מניחים עוד שמיר, יתרת השום, יתרת הבצל, הצ'ילי, יתרת הפלפל השחור ועלה הדפנה. מכסים הכל במי מלח וסוגרים הרמטית. מניחים כך לשבוע.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון