הוראות הכנה
מרכיבים
כמה שנכנס עגבניות
3-4 שיני שום פרוסות
2 ליטר מים
3 כפיות גדושות מלח
1 כף גדושה סוכר
5 גרגירי פלפל אנגלי
2 כפות חומץ
1 בצל פרוס
סלרי
כדורי חרדל
שמיר
אופן ההכנה
1. לשים בתחתית הכלי סלרי ,חרדל,שום.
2. לסדר את העגבניות בכלי בצפיפות
3. מעל לשים פרוסות בצל ושמיר ועוד קצת שום.
4. לכסות את הכל בנוזל:
לערבב בכלי נפרד:
מים , מלח , סוכר וחומץ
5.להאמיד את הצנצנת על השיש למשך כ 48 ש` ואז להעביר למקרר לעוד יומיים שלושה.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: אמא אווזה
שתף את המתכון