הוראות הכנה
מרכיבים
2.כוסות עדשים כתומים
שמן זית לטיגון
1. כף שום טרי קצוץ +2. שיניים שלמות קלופות
1. בצל סגול גדול קצוץ
חמאה לעיבוי סופי
פפריקה חריפה+מתוקה לפי הטעם
מלח,פלפל שחור גרוס
כמון טחון טרי
אופן ההכנה
מאדים את הבצל והשום בזמן זית עד לטיגון חזק (השחמה).
מוסיפים תבלינים ועדשים וממשיכים לטגן.
מוסיפים מים עד לגובה העדשים וממשיכים לבחוש, מביאים לרתיחה.
מבשלים עד שהעדשים מוכנים.
מוסיפים חמאה ובוחשים היטב עד שכל השמנים צפים.
מגיש:
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון