חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגה אישית הפוכה של פרג ותפוחים בקרמל נוסח שרתון ת"א
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה אישית הפוכה של פרג ותפוחים בקרמל
עוגה אישית הפוכה של פרג ותפוחים בקרמל נוסח שרתון ת"א
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה אישית הפוכה של פרג ותפוחים בקרמל
הוראות הכנה
מרכיבים
למאפה:
200 גרם אבקת סוכר
70 גרם קמח חצי בהיר
5 גרם אבקת אפיה
100 גרם פרג טחון טרי
100 גרם חמאה מומסת
160 גרם חלבונים
30 גרם דבש
לתפוחים:
100 גרם סוכר וניל
4 תפוחי עץ חתוכים לפלחים
100 גרם חמאה
להגשה:
שמנת חמוצה
18 תותי שדה יפים
זר עלי נענע
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
למאפה: מערבבים יחד את כל החומרים היבשים ומוסיפים חלבונים, חמאה מומסת ודבש עד לתערובת אחידה.
לתפוחים: ממיסים סוכר לקרמל בהיר, מוסיפים את התפוחים ומקפיצים קלות, מוסיפים את החמאה ומבשלים כעשר דקות, עד שהתפוחים רכים ומזוגגים.
להרכבה: משמנים תבנית אישית במעט מנוזלי בישול התפוחים, מניחים בתחתיתה בצפיפות כמה פלחי תפוחים מקורמלים. מוזגים מעל מבלילת המאפה ואופים בחום גבוה (200 מעלות) 12 דקות.
להגשה: הופכים את המאפה כך שהתפוחים המזוגגים נמצאים למעלה. מניחים בצלחת. טורפים שמנת חמוצה עם מעט מנוזלי בישול התפוחים ויוצקים לצד המאפה עם תות שדה שלם ומעט עלי נענע.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: נתי ברנס
שתף את המתכון