חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגה בחושה עם תפוזים וטחינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המרשם לעוגה זו קיבלתי מחברתי לאה אשר כל מתכון שלה פנטסטי. br brאז תהנו br br
עוגה בחושה עם תפוזים וטחינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המרשם לעוגה זו קיבלתי מחברתי לאה אשר כל מתכון שלה פנטסטי. br brאז תהנו br br
הוראות הכנה
מרכיבים
3 ביצים
1 שקית סוכר וניל
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן (מעט פחות)
1 כוס מיץ תפוזים טרי או מבקבוק
2 כוסות קמח רגיל
2 כפיות אבקת אפיה
3/4 כוס טחינה גולמית
שומשום או קוקוס
אופן ההכנה
בעזרת מברשת למרוח טחינה גולמית בתבנית כולל שוליים!!
לפזר על הטחינה שומשום או קוקוס
לטרוף ביצים + סוכר + סוכר וניל עד לקצת בהיר.
להוסיף בהדרגה את השמן + מיץ התפוזים + קמח + א. אפיה . לערבב לתערובת אחידה
להוסיף את הטחינה הגולמית ולערבב על להטמעה (לא לערבב יותר מידי)
לשפוך את התערובת לתבנית ולאפות בחום 160 מעלות כ20-30 דקות. אחרי 20 דקות לבדוק.
שיהיה לכם בכייף
מגיש: ליאת
מקור:
שתף את המתכון