הוראות הכנה
מרכיבים
חצי כוס קקאו, חצי כוס שוקולית, 3 ביצים, 1 כוס מים פושרים, 1 כפית נס קפה
1כוס סוכר, רבע כוס שמן, 1 כוס קמח תופח, 1 אבקת אפייה.
לזיגוג השוקולד: 50 גרם שוקולד מריר, 50 גרם מחמאה, כף סוכר, כמה טיפות מים.
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים ביד עד שלא ישארו גושים. אפשר במערבל חשמלי.
משמנים תבנית עגולה בינונית ושופכים אליה את התערובת אופים במיקרוגל במשך 7 דקות בודקים, ואם העוגה עדיין לחה מאוד אז אופים עוד דקה.
לזיגוג השוקולד: שמים בתוך צלחת עמוקה את המרכיבים מכניסים למיקרוגל למשך דקה אחת
מוציאים מערבבים בכפית טוב עד שהנוזל הופך חום כהה בצבע שוקולדי ושופכים את הזיגוג על העוגה בעודה חמה ומפזרים בעדינות על פני כל העוגה. יש אפשרות להוסיף מעל קוקוס
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון