חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגה בשלוש שכבות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה פשוטה ומדהימה!
עוגה בשלוש שכבות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגה פשוטה ומדהימה!
הוראות הכנה
מרכיבים
שכבה ראשונה:
6 ביצים
6 כפות סוכר
4 כפות קקאו
שכבה שניה:
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב
שכבה שלישית:
100 גרם שוקולד מריר
2 כפות סוכר
3 כפות חלב
41 מרגרינה
אופן ההכנה
שכבה ראשונה:
להקציף את החלבונים ולהוסיף את הסוכר בעדינות, להוסיף את החלמונים ולערבב עם מרית בתנועות עטיפה לאחר שכל החלמונים נבלעו בקצף, להוסיף את הקקאו ולהמשיך לערבב בתנועות עטיפה עד שמתקבלת בלילה חלקה. לשפוך את הבלילה לתבנית פיירקס משומנת ולאפות בתנור שחומם מראש בחום גבוהה כ-15 דקות, להוציא מהתנור ולקרר.
שכבה שניה:
להקציף מעט את השמנת המתוקה, להוסיף את האינסטנט וניל והחלב ולהקציף עד שמתקבל קרם קשיח. את הקרם לשפוך בצורה אחידהעל השכבה הראשונה לאחר שהתקררה.
שכבה שלישית:
בסיר קטן הנתון בתוך סיר גדול עם מים רותחים לשים את השוקולד המריר, סוכר וקקאו ולהמיס את כל המרכיבים, לאחר שכל המרכיבים נמסו להוסיף את המרגרינה ולהמשיך לערבב עד שמתקבל קרם חלק ומבריק. את קרם השוקולד לשפוך על השכבה השניה בעודו חם בצורה אחידה.
לאחסן במקרר לכמה שעות לפחות עד שמתקשה.
מגיש: anatov
מקור: אורה
שתף את המתכון