הוראות הכנה
מרכיבים
5 ביצים
200 גרם מרגרינה לאפיה
1 כוס חלב
1 כוס סוכר
1 וחצי כוסות קמח רגיל
1 אבקת אפיה
200 גרם שוקולד מריר או שוקולד לבישול
אופן ההכנה
להכניב בסיר קטן את השוקולד ,מרגרינה,וחצי כוס סוכר לבשל על אש קטנה
להפריד את החלבונים מהחלמונים, להקציף את החלבונים עם חצי כוס הסוכר הנותר .
לאחר שבלילת השוקולד התקררה להוסיף את החלמונים אחד אחד לבחוש היטב
להוסיף רבע כמות מהחלבונים לבלילת השוקולד ןלהוריד כוס אחד להניח בצד
להוסיף את כל החלבונים לבלילה שנשארה .להוסיףאת הקמח תאבקת אפיה
לבחוש היטב לאפות במבנית עגולה 26
180 מעלות
כאשר העוגה התקררה לשפוך למעלה את הכוס עם הבלילה שהנחנו בצד
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון