הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים
1 כוס סוכר
4 כפות קקאו
3 כפות קמח / קמח מצה
200 גרם אגוזים טחונים
1 שקית אבקת אפיה
אופן ההכנה
1) מפרידים א הביצים ומקציפים את החלבונים יחד אם הסוכר עד שנוצר קצת נוקשה.
2) מערבבים יחדיו את החומרים היבשים ומוסיפים את החלמונים אחד אחד.
3) את כל הבלילה הזאת מערבבים בזהירות לתוך המקצפת החלבונים.
4) מוזגים לתוך תבנית קוטר 24 ואופים בחום של 160 מעלות.
5) אחרי כ 20 דקות מעלים את חום התנור ל 180 מעלות ואופים 20 דקות נוספים.
6) מוציאים מין התנור ומצפים ברוטב שוקלד או שנותנים להתקרר ומצפים בכל ציפוי רצוי
בתאבון
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון