הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות סוכר
1 וניל
2 וחצי כוס קמח
1 אפייה
5 כפות קקאו
1 כפית סודה לשתייה
חצי כפית נס קפה רגיל
אחת וחצי כוסות מים קרים
4 ביצים
כוס ורבע שמן
אופן ההכנה
להפריד חומרים רטובים מיבשים לערבב כל אחד לחוד
ולהוסיף בהדרגה רטובים ליבשים לתערובת אחידה
לשמן תבנית כסף גדולה ב של 160 בתנור בנוני למשך 50 דקות
כשעוגה חמה לשפוך
קרם שוקולד שעשוי :6 כפות סוכר
6 כפות מים .6 כפות קקאו .ורבע מרגרינה הכל על האש עד לרתיחה.
מגיש:
מקור: גיסתי
שתף את המתכון