הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
5 ביצים
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
כפית נס
כוס שוקולית
1/2 1 כוסות קמח
2 אבקת אפייה
2 שקיות סוכר וניל
כוס מים
לציפוי:
4 כפות קקאו
6 כפות סוכר
6 כפות מים
50 גרם מרגרינה
תבנית בקוטר 26 ס"מ
אופן ההכנה
1. מערבבים את כל החומרים של הבצק יחד, תוך כדי פעולת המיקסר.
2. מחממים תנור ל 160 - 170 מעלות, משמנים תבנית בקוטר 26 סמ שופכים את הבלליה ואופים 30 -40 דקות,נועצים קיסם ואם הוא יצא נקי אז סימן שהעוגה מוכנה. (כדי להיות בטוחים נועצים באמצע העוגה)
3. לוקחים סיר קטן ומכינים את הציפוי: מערבבים את כל החומרים יחד.
4. כשהעוגה מוכנה שופכים עליה את הציפוי, הסוד הוא לשפוך את הציפוי החם מיד שהעוגה יוצאת כך מקבלים עוגה רכה וטעימה.
5. ובתיאבון!!!!!!!!.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון