הוראות הכנה
מרכיבים
לעוגה:
2 כוסות סוכר
1 שקית סוכר וניל
1/2 2 כוסות קמח רגיל
1 שקית אבקת אפיה
6 כפות קקאו
1 כפית אבקת סודה לשתיה
1/2 1 כוסות מים
4 ביצים
1/4 1 כוסות שמן
לקרם:
4 כפות קקאו
5 כפות מים
4 כפות סוכר
50 גר' מרגרינה
1 שקית סוכר וניל
אופן ההכנה
לחמם תנור ל-170 מעלות.
לערבב היטב את כל החומרים היבשים. להוסיף את החומרים הרטובים ולערבב לעיסה חלקה.
לאפות בתבנית 28 משומנת כ-3/4 שעה או עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.
להכנת הקרם: להמיס את כל חומרי הקרם על אש נמוכה עד שנוצר קרם חלק.
למרוח על העוגה כשמתקררת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון