הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס קמח לבן
½ כוס אבקת סוכר
65 ג"ר חמאה
½ כוס שמנת מתוקה 32%
½ כפית תמצית וניל או שקית סוכר וניל
2 ביצים
¼ כפית סודה לשתיה
2 כפיות אבקת אפיה
3-4 בננות בינוניות מעוכות למחית
אופן ההכנה
1.מתחילים לעבד את הבצק במערבל עם החמאה וסירופ הוניל
2. מוסיפים את הקמח אבקת האפיה והסודה
3. מוסיפים את הביצים אחת אחת
4. את השמנת המתוקה
5. את מחית הבננות ומערבבים עוד כ 1 דקה עד קבלת עיסה חלקה
אפשרות א' - מעבירים הכל לתבנית פיירקס או כלי למיקרו עגול וממלאים לא יותר מ ¾
גובה ומכניסים למיקרו ל 10 דקות ובודקים עם קיסם באמצעיתו באם לח מדי מוסיפים דקה
אפשרות ב' - מסדרים תבניות מנייר וממלאים עד ¾ מסדרים על הצלחת של המיקרוגל ואופים 6 דקות ובודקים , אם רטוב מדי אופים עוד דקה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון