חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגה מלוחה עם זיתים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במקום לנקד אותה בצימוקים, הוא מנוקדת בפיסות עגבניה מיובשת ובזיתים שחורים. בבצק יש גבינה brאפשר לאכול בטיול בחוץ או להגיש לאורחים עם תה חם.
עוגה מלוחה עם זיתים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

במקום לנקד אותה בצימוקים, הוא מנוקדת בפיסות עגבניה מיובשת ובזיתים שחורים. בבצק יש גבינה brאפשר לאכול בטיול בחוץ או להגיש לאורחים עם תה חם.
הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
2 כפות שמן זית
120 גרם חמאה
100 גרם גבינה אמנטל או טל העמק או קשקבל מגורדת.
3 כוסות קמח תופח
1 מיכל יוגורט
1 כף סוכר
1 פלפל ירוק קצוץ
4 כפות עגבניות מיובשות קצוצות
מלח ופלפל
20 זיתים שחורים מצומקים ומגולענים.
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפיה ל- 180 מעלות צלסיוס.
משמנים ומקמחים שתי תבניות "אינגליש קייק".
מקרימים , במעבד מזון, את החמאה, המלח,הסוכר והגבינה. מוסיפים את הביצים , השמן והיוגורט ומקרימים שוב.
מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבלים מעט.
מוסיפים לעיסה בערבוב ידני, את הזיתים, הפלפל והעגבניות.
מחלקים שווה בין שתי התבניות, מישרים עם כך פלסטית שטוחה ואופים 50 דקות.
מגיש: amitsur
מקור: נירה רוסו
שתף את המתכון