הוראות הכנה
מרכיבים
4 ביצים
2 כפות שמן זית
120 גרם חמאה
100 גרם גבינה אמנטל או טל העמק או קשקבל מגורדת.
3 כוסות קמח תופח
1 מיכל יוגורט
1 כף סוכר
1 פלפל ירוק קצוץ
4 כפות עגבניות מיובשות קצוצות
מלח ופלפל
20 זיתים שחורים מצומקים ומגולענים.
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפיה ל- 180 מעלות צלסיוס.
משמנים ומקמחים שתי תבניות "אינגליש קייק".
מקרימים , במעבד מזון, את החמאה, המלח,הסוכר והגבינה. מוסיפים את הביצים , השמן והיוגורט ומקרימים שוב.
מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבלים מעט.
מוסיפים לעיסה בערבוב ידני, את הזיתים, הפלפל והעגבניות.
מחלקים שווה בין שתי התבניות, מישרים עם כך פלסטית שטוחה ואופים 50 דקות.
מגיש:
מקור: נירה רוסו
שתף את המתכון