חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות אלפחורס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות אלפחורס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם חמאה
שקית אבקת סוכר
שקית סוכר וניל
כפית תמתית וניל או קוניאק
1 חלמון + 1 ביצה שלמה
1/2 קליפת לימון מגוררת
150 גרם קורנפלור
160גרם קמח
1 כפית אבקת אפייה +1/5
ריבת חלב
שבבי קוקוס
אופן ההכנה
מקציפים חמאה וסוכר. מוסיפים חלמון וביצה ומערבבים.
2. מנפים את החומרים היבשים, מקפלים לתוך העיסה ומערבבים רק עד קבלת מרקם של בצק פריך. מרדדים לעובי 1/2 ס"מ וקורצים עיגולים בקוטר 5 ס"מ.
3. אופים 15 דקות ב-160 מעלות עד שמזהיבים. ממלאים כל שני עיגולים בריבת חלב ומגלגלים את קו התפר של העוגיה על שבבי קוקוס
מגיש: צביה
מקור:
שתף את המתכון