הוראות הכנה
מרכיבים
100 גרם חמאה
שקית אבקת סוכר
שקית סוכר וניל
כפית תמתית וניל או קוניאק
1 חלמון + 1 ביצה שלמה
1/2 קליפת לימון מגוררת
150 גרם קורנפלור
160גרם קמח
1 כפית אבקת אפייה +1/5
ריבת חלב
שבבי קוקוס
אופן ההכנה
מקציפים חמאה וסוכר. מוסיפים חלמון וביצה ומערבבים.
2. מנפים את החומרים היבשים, מקפלים לתוך העיסה ומערבבים רק עד קבלת מרקם של בצק פריך. מרדדים לעובי 1/2 ס"מ וקורצים עיגולים בקוטר 5 ס"מ.
3. אופים 15 דקות ב-160 מעלות עד שמזהיבים. ממלאים כל שני עיגולים בריבת חלב ומגלגלים את קו התפר של העוגיה על שבבי קוקוס
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון